• 06 - 23 31 41 13
  • This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
Image

Over Debster's 18 Teams

Bekijk de 18 teams en meldt je aan!

Image

Sorteerteam

Deze groep vrijwilligers sorteert binnen gekomen donaties en let hierbij op dat het schoon en heel is. Ook zorgen zij dat de donaties klaar staan voor de leden met een ophaal afspraak. Dit gebeurt vanuit de hoofdlocatie in de Indische buurt in Dordrecht.

Image

Inlever- en uitgiftepunten team

Deze groep vrijwilligers ontvangt donaties op eigen locatie, en verzorgt veelal ook de uitgifte. Wij hebben inleverpunten op verschillende locaties in de Drechtsteden waaronder Zwijndrecht en Papendrecht.

Onze uitgiftepunten zitten in de wijken: Crabbehof, Wielwijk, Krispijn, Centrum, Sterrenburg en de Indische buurt.

Image

Kinderfeestjes team

Het is mogelijk om voor minima kinderen een verjaardagenfeestje aan te vragen. Dit wordt georganiseerd in samenwerking met diverse bedrijven of buurt speeltuinen.

Meld je aan bij een team

Image

Troostkussen team

Dit is een groep vrijwilligers die zich inzet voor onze groep door middel van haken en breien vanuit eigen locatie. Ze maken prachtige kussens en kaarten om leden die door een moeilijke tijd gaan een hart onder de riem te steken.

Image

Traktaties team

Traktaties bij Stichting Debster’s voor de kinderen.
Ieder kindje telt en verdient een persoonlijke traktatie

Image

Bak team

Deze groep vrijwilligers maakt op aanvraag en tegen kostprijs kinder verjaardagstaarten, traktaties, cake, cupcakes of appeltaart. De leden kunnen zich hiervoor aanmelden bij het beheer minimaal 2 weken voordat ze het nodig hebben.

Meld je aan bij een team

Image

Kraamcadeau team

De groep vrijwilligers die dit op zich hebben genomen verzorgen een leuk ingepakt kleinigheidje vanuit Debster’s voor de aanstaande minima moeders, of de moeders die onlangs bevallen zijn.

Image

Moeder & Vaderdag team

Moeder&Vaderdag team zorgt voor een leuk presentje op moeder- en Vaderdag in de vorm van een professionele fotoshoot.

Image

Stekjes team

Dit team zorgt voor een glimlach op gezichten van leden, en brengt een stukje groen de woonkamer in. Zij kweken planten op, op eigen locatie. Deze planten worden vervolgens gestekt en op de groep geplaatst.

Meld je aan bij een team

Image

Verjaardagen team

Dit team houdt een lijst bij met verjaardagen van kinderen van minima leden, die zich hiervoor hebben aangemeld. Zij krijgen een leuk ingepakt cadeautje. En zakjes snoep voor het kinderfeestje. De ouders kunnen deze de maand van de verjaardag op komen halen bij onze hoofdlocatie.

Het is ook mogelijk om slingers, ballonnen, feestborden en bekers aan te vragen.

Tevens is het op aanvraag mogelijk om voor 50 kindjes een verjaardagstas te ontvangen. Dit komt uit schenking vanuit Spar Koellin en Plus Valkzicht. Hierin zit een traktatie voor de klas, de meesters en de juffen.

Sinterklaasfeest door Debstersgo

Sinterklaas team

Dit team verzorgt voor 50 kinderen van minimagezinnen een leuk ingepakt cadeautje, een chocoladeletter en een leesboek.

Image

Kerst team

Dit team regelt voor 50 minimagezinnen een kerstpakket uit sponsoring van Spar Koellin.

Ook organiseren zij kunstkerstbomen en versieringen vanuit schenking. Vanuit diverse donateurs zijn er nog andere kerstpakketten beschikbaar voor de leden.

Meld je aan bij een team

Image

GoodToGo team

Dit team organiseert meerdere TooGoodToGo pakketjes per week voor minimagezinnen.
Image

Donateurs bedankt team

Dit team pakt heerlijke chocolade leuk in, in cellofaan. Hierbij zit dan ook ons visitekaartje en een gelukspoppetje.

Image

Formulierenbrigade

Dit team helpt leden op aanvraag bij het invullen en organiseren van belangrijke documenten voor bijvoorbeeld: aanvraag zorg- of huurtoeslag, de Sociale Dienst, het UWV en begeleiding richting schuldhulpverlening of schuldsanering.

Meld je aan bij een team

Image

Kaarten team

Bij een verjaardag krijgt ieder lid bij Debster’s een felicitatie kaart. Maar ook een beterschap skaart als je ziek bent. Of een felicitatie kaart bij een geboorte. Zo trachten wij het contact binnen de community met de leden warm te houden.
Image

Baby pakketjes team

Voor aanstaande minima mama’s maken wij kraampakketjes vanaf maat 44. Inclusief luiers, babyshampoo, zalf en doekjes. Nieuwe kleding en tweedekans kleding. Ter ondersteuning van de pasgeborenen en hun mama’s.
Ook maken wij voor de minima mama’s voor de eerste periode tm maat 86 op de groei. Babypakketjes.

Image

Haak- en Breiteam

Het haak- en brei team 
Ze maken van omslagdoek tot vlaggenlijn om de leden op te vrolijken

Meld je aan bij een team

Image

Kinderverjaardagen cadeautjes team

Ieder jarig minima kindje. Krijgt op de verjaardag een nieuw cadeau met een nieuw boek passend bij de leeftijd. Met een zelfgemaakte felicitatie kaart
Image

Visite traktatie tasjes

De visite tasjes zitten vol lekkers om de kinderverjaardag tot een waar feest te maken. En voor mama de zorgen weg te nemen qua boodschappen. Van traktatie voor de klas tot traktatie voor de visite. Van slingers tot pannenkoekenmeel en poedersuiker. Het zit in de kinderverjaardagen visite tas

Meld je aan bij een team