• 06 - 23 31 41 13
  • This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
Image

Onze activiteiten

Wat we allemaal organiseren

Image

Koffie inloop middag

Voor onze leden en donateurs organiseren wij een koffie inloop middag. Wij doen dit eens per drie maanden. Dit ter voorkoming van een sociaal isolement. Wij organiseren dit in samenwerking met buurtspeeltuin Oosterkwartier. Hier kunnen leden en donateurs onderling kennis maken onder het genot van een kopje koffie. 

Image

Paaseieren zoektocht

In het Wantijpark hebben wij een zoektocht naar paaseieren uitgezet. Hier konden kinderen van leden kleine reflectors zoeken. Wij hebben gekozen voor reflectors in plaats van chocolade eitjes. Dit voor de veiligheid van dieren die in het park komen. Elke gevonden reflector leverde een paasei op. In samenwerking met Dierensteun Minima Dordrecht was er voor elk kindje aan het einde ook een chocolade paashaas.
Image

Jachtseizoen

Wij organiseerden Jachtseizoen vanuit sponsoring TB Events. Van 14-16 uur voor 15 kinderen. Het event start op de Soembastraat 45. Dit is voor kinderen van 6-12 jaar. Leden kunnen hun kinderen hier voor aanmelden bij het beheer. Het werkt als volgt: er is een politie- en een boeventeam. Hier gaan de kinderen onder begeleiding van vrijwilligers het spel door de wijk heen doen. Er zijn diverse groepsopdrachten. Elk team wordt begeleid door een vrijwilliger met een telefoon en internetverbinding voor de bijbehorende app.

Het politieteam moet het boeventeam vangen door slim en logisch na te denken. Ook kunnen ze elkaar volgen op de bijbehorende app. Het boeven team mag niet in gebouwen komen of zich daar verstoppen.

Aan het einde van de dag krijgen de kinderen nog een certificaat.

Image

Kanoën in de Biesbosch

Voor 15 pubers van Debster’s organiseren wij zondag 12 juni van 10 tot 14 uur kanoën. Dit vanuit sponsoring Drijf Dordrecht. Leden kunnen hun kinderen hier voor aanmelden bij het beheer.

Image

Het Zomerfeest

Wij organiseren het Debster’s Zomerfeest.

Kinderen van 4-12 jaar waren welkom met hun ouders om te komen spelen.
We willen dit vaker organiseren.

 

Image

Sinterklaasviering

In december plannen wij een sinterklaasviering in de middag voor onze leden. De locatie houden we nog even voor onszelf maar deze is absoluut sfeervol en gezellig.

Meer details volgen snel …